לאחר שלושה חודשים ארוכים, חברת הענק Sony וההאקר הידוע ג'ורג "GeoHot" הוטז הגיעו לפשרה אשר חתמה את המאבק המשפטי ביניהם. כחלק מהפשרה, הוטז הסכים לקבל על עצמו צו מניעה תמידי האוסר הפצה של שיטות פריצה לPS3 באינטרנט. הוטז עדיין טוען שלא עשה דבר המנוגד לחוק, ואף אמר שהוא "מעולם לא התכוון לגרום בעיות למשתמשים או להקל על פיראטיות באינטרנט", אך הוא שמח לשים את המקרה מאחוריו.

george_hotz

לאלו שלא עקבו אחרי התקרית, בינואר השנה הצליח הוטז לפרוץ את ההגנות של קונסולת המשחק PS3 ואף פרסם את ממצאיו באינטרנט. בתגובה הגישה Sony נגדו ונגד שותפיו תביעה משפטית וקיבלה מבית המשפט צו המתיר לה להחרים את מחשבו הפרטי של הוטז, יחד עם מסמכי תיעוד האתר בו פורסמה הפריצה, היכולים לאפשר לSony לזהות את המבקרים בו.

author avatar
גיא יובל
עורך התוכן הראשי של אתר GamersPack וגיימר ותיק. אוהב בעיקר משחקי אימה והרפתקה (בעצם, כל דבר עם סיפור טוב), אבל לא מתנגד לירות בכמה זומבים או חייזרים מידי פעם. בזמן הפנוי (בין משחק למשחק ושלב לשלב) הוא עובד, לומד, ובעיקר מקפיד שהכל יהיה מסודר ומצוחצח באתר.