Marvel Rivals משחק ה-Hero Shooter ששובר שיאי משחק ופופולריות ממשיך עם עדכונים גם ברמת התוכן וגם ברמת ההתנהלות של העונות וכיצד הן ישפיעו על השחקנים עצמם. בתחילת עונה 1 המפתחים שחררו שתי דמויות חדשות מהצוות של Fantastic Four- האישה הבלתי-נראית ומר פנטסטיק.
שתי הדמויות שעוד לא שוחררו, The Thing והלפיד האנושי ישוחררו למשחק ב-21 בפברואר כשהעונה תגיע לשלב החצי שלה. אנחנו עוד לא יודעים פרטים נוספים כמו איזה קלאס ומה המשחקיות של הדמויות החדשות תהיה אבל אנחנו לא יכולים לחכות שיגיע הCloberin' Time!

ומה יקרה כאשר ישוחררו הגיבורים החדשים במשחק? ממש לאחרונה המפתחים סיפרו שבאמצע עונה הדירוג התחרותי יעבור איפוס ולא במעבר לעונה שלמה חדשה כמו שנהוג. אולם לאחר ששחקנים רבים התלוננו והלינו על כך שהאיפוס יקרה מהר מדי וההתקדמות תחזור לאפס המפתחים הקשיבו ועשו תיקון למסלול. כעת ההתקדמות תעבור איפוס כל חידוש עונה מלא.
ומה איתכם? למי מהגיבורים החדשים אתם מצפים יותר, אם בכלל? גם אתם במסע לעלות בדירוגים התחרותיים של Marvel Rivals?