Rise of Nightmares, משחק הזומבים וכלי העבודה החשמליים שמפותח ע"י Sega, הוציא מהקבר 14 תמונות מסך חדשות ואפילו טריילר חדש (תודות לאתר Gamespot). בעלי לב חלש ונשים בהיריון מתבקשים להתרחק מהמסך לפני הפעלת הטריילר עקב המראות הקשים (כמו שאמרנו – זומבים וכלי עבודה חשמליים).

הייחוד של המשחק הוא, כמובן, היותו משחק אלים ומלא דם המשוחק בלעדית על ה-Kinect, חיישן התנועה של Microsoft המפורסם עקב משחקים ידידותיים יותר, כגון Kinectimals או Dance Central. נראה שלשחקנים רציניים (וחובבי אימה וזוועה) יש סוף סוף יש סיבה טובה להסיר את הקורים מעל המכשיר ולהתחיל לחתוך, לרסק, ובעיקר לבתר כש-Rise of Nightmares ייצא על ה-XBOX 360 בספטמבר הקרוב.

author avatar
גיא יובל
עורך התוכן הראשי של אתר GamersPack וגיימר ותיק. אוהב בעיקר משחקי אימה והרפתקה (בעצם, כל דבר עם סיפור טוב), אבל לא מתנגד לירות בכמה זומבים או חייזרים מידי פעם. בזמן הפנוי (בין משחק למשחק ושלב לשלב) הוא עובד, לומד, ובעיקר מקפיד שהכל יהיה מסודר ומצוחצח באתר.