Eidos Montreal הכריזה על משחק חדש בסדרת Thief שיגיע ב2014 למחשב האישי ולקונסולות הדור הבא. שלא כמו המשחק הצפוי Thief 4, משחק זה הוא איתחול של הסדרה אשר פשוט יקרא "Thief".

ההכרזה הרישמית הגיעה עם משמעות נסתרת, אפילו טיפה תיאור פואטי. קראו אותה למטה:

Time has moved on. Power has shifted. New greed replaces the old.
But to remain free in The City of chains – that is still the greatest prize.
First I stole to survive… then I survived to steal.
I am one man; I hear your secrets, see your hidden truths.
I am the shadows, the dark and deadly, the velvet night. You will not see me coming.

I am Garrett….What’s yours is mine.

"אנחנו מתעסקים עם אבן חן יקרה כשזה נוגע ל-Thief. האוהדים שלה זוכרים את משחקי הסדרה בחיבה רבה ואנו רוצים לשמר את מהות זו – ויש לנו הרבה ניסיון בלעשות זאת בEidos-Montreal – בזמן שאנחנו מכירים את Thief לקהל החדש של הדור הבא" אמר סטפן דאסטטוס (Stephane D’Astous), המנכ"ל של Eidos Montreal.  "המשימה שלנו היא להעביר את הפנטזיה של להיות Garrett, הגנב הטוב ביותר, ואנו בונים את המשחק סביב רעיון זה."

משחק Thief החדש נחשף לראשונה דרך מגזין GameInformer כאשר שיחררו את שער מגזין ה240 שלהם.

לפי המגזין "גיבור הסידרה Garrett חוזר לעיר התעשייתית והגוטית הידועה פשוט כ"העיר" בכדי לגנוב כל מה שהוא יוכל שיהפוך אותו לעשיר יותר. לצערו העיר קודחת עם מתח חברתי בעודה נגועה במגפה ונשלטת ע"י עריץ בשם Baron".

"בכדי לשרוד את הרפתקותיו, Garrett יצטרך לשים לב לסביבה שלו ולהשתמש בדרכים הרבות בכל שלב של המשחק".

למטה תוכלו למצוא תמונות מגירסה מוקדמת של המשחק, אשר הודלפה מהאתר הרוסי VK. בנוסף ישנו וידאו טיזר קצר מהסיקור של GameInformer בחודש הבא.