הסדרה מבית נטפליקס שהעונה השניה שלה עולה ב-27/10 מקבלת משחק שהוא כולו בחינם. המשחק נעשה בסגנון שמזכיר את משחקי הפעולה וההרפתקאות של שנות ה-80 ונעשה כולו בפיקסל-ארט עם פסקול וסאונד של 8-ביט.
המשחק מתחיל בדירה של הופר כאשר הוא מקבל שיחה שארבעת הילדים נעלמו. כבר מאותו רגע מרגישים את אופי הסדרה בכל פינה במשחק, הסאונד מחזיר אותנו למשחקים ברוח התקופה והדיאלוגים בין הדמויות קבילו את האופי המדוייק של הסדרה.
מהבית של הופר אנחנו נוסעים למעבדת הוקינס שם נצפו הילדים לאחרונה ונדרשים להתחיל לחקור את המקום ולפתור כמה חידות. המשימה הראשונה תלמד אתכם איך המשחק עובד ואיך להתקדם ולאסוף דברים, לאחר שתסיימו את החקירה שם יפתחו בפניכם האופציה להחליף דמויות והמפה הגדולה של המשחק.
מי שצפה בעונה הראשונה ישמח לגלות שהדמויות והמקומות בהם מתרחש המשחק הם בדיוק כמו בסדרה.
המשחק מתרחש בעיר הוקינס וניתן לראות מקומות מוכרים כמו מעבדת הוקינס ויער מירקווד, תוכלו לשחק את הופר, ננסי והבנים ולכל אחד מהם יש יכולת מיוחדת איתה תוכלו להתמודד עם המשימות ולהחליף בינהם תוך כדי.
לא נספר מה מחכה לכם בהמשך המשחק אלא רק שהוא פשוט ממכר, עשוי טוב ומחזיר אתכם בתחושה הישר לסדרה המצויינת. עשו לעצמכם טובה ושחקו את המשחק עם אוזניות טובות, אני מצאתי את עצמי נשאב ואיבדתי תחושת זמן הרבה בזכות הסאונד הנהדר.
המשחק מציע שתי רמות קושי, הראשונה נורמל והשניה קלאסית למחפשי האתגר כמו בשנת 1984.
ניתן להוריד את המשחק בחינם למכשיר IOS ואנדרואיד בחנויות האפליקציות, גם מי שלא צפה בסדרה יוכל להנות מהמשחק אבל אוהבי הסדרה יהנו אף יותר. אם לא צפיתם בעונה הראשונה, זה זמן נהדר טרם עלית העונה החדשה ב-27/10 למנויי נטפליקס.